Over mij

Dit ben ik!

Wil je graag ontspannen? Heb je pijnlijke schouders, rugklachten of heb je een blessure (gehad) dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Sinds 2020 ben ik sportmasseur en wellnessmasseur. Ik heb een opleiding gevolgd en mijn diploma behaald bij het NGS. Door het volgen van opleidingen en bijscholingen hou ik mijn kennis op peil en blijf ik gecertificeerd.

Mijn passie is uiteraard masseren maar ook een gezonde leefstijl en sport. Wist je dat een sportmassage niet alleen voor sporters met een blessure is maar voor iedereen?

Heb je geen idee welke massage je wilt? Laat het weten en samen kijken we welke massage bij je past.

Heb je vragen? Neem contact met mij op.

.

Over massage by Chantal

Massage by Chantal is een professionele massagepraktijk aan huis, gelegen op de tweede verdieping. Gespecialiseerd in sportmassage, wellnessmassage en hotstone massage. Naast massages in de praktijk, ook massages aan huis aan voor extra gemak en comfort. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of verlichting van spierpijn, een persoonlijke en professionele service wordt geboden die volledig op uw behoeften is afgestemd. Geniet van een verkwikkende massage in haar praktijk of in de privacy van uw eigen huis, en voel u als herboren.