Boek een massage

Kom je er niet uit?

Kun je niet kiezen of heb je nog vragen? Neem gerust contact op via het contactformulier of telefonisch.

Boek jouw massage bij Massage by Chantal en geniet van sport- en ontspanningsmassages en meer

Bij Massage by Chantal kun je eenvoudig een massage boeken die aansluit op jouw behoeften. Je hebt de keuze uit sportmassage, ontspanningsmassage en hot- en coldstone massage. Let op: de hot- en coldstone massage wordt niet gegeven in de zomermaanden (juli en augustus) en bij warm weer (25+ graden) vanwege de gezondheid van onze klanten en masseur.

De massages duren 30 of 60 minuten en als je twijfelt of vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Wij hechten veel waarde aan jouw privacy en gaan daarom zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Deze worden alleen gebruikt voor het boekingsproces en worden niet gedeeld met derden.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en dienen direct na de behandeling te worden voldaan. Op dit moment is pinnen nog niet mogelijk, dus wij verzoeken je vriendelijk om contant te betalen, via bankapp (Tikkie) of via overschrijving.

Als je de afspraak wilt annuleren, kan dat tot 24 uur van tevoren kosteloos. Daarna wordt de behandeling in rekening gebracht.

Massage by Chantal is een professionele massagepraktijk met een licentie bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Dit betekent dat er een erkende opleiding is gevolgd en dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden die het NGS stelt. De praktijk houdt zich aan de NGS-richtlijnen en blijft up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van massage en sportmassage. Met een massage bij Massage by Chantal ben je verzekerd van een hoogwaardige en professionele massagebehandeling.