Sportmassage

Bewegen is belangrijk voor ons lichaam. In ons drukke en snelle leven is het soms lastig om tijd vrij te maken voor sport. Als we gaan sporten doen we dit overhaast en belasten we ons lichaam teveel. Hierdoor is de kans op spierpijn en blessures groot. Door goed naar ons lichaam te luisteren en de tijd te nemen voor rust na het sporten voorkomen we veel leed. Een (sport)massage is een goede aanvulling op een gezonde leefstijl.

Sportmassage is bedoeld om het lichaam weer in balans te krijgen. Het is een krachtige massage. Bij deze massage is er veel aandacht voor spieren waarbij er gebruik gemaakt wordt van verschillende diepe massagetechnieken. Deze technieken zorgen voor reacties in het lichaam die het spierherstel moeten bevorderen. Het verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen, pijn en vocht sneller worden afgevoerd. Zo kunnen blessures worden hersteld én voorkomen.

Sportmassage kan heel geschikt zijn voor iedereen, ook als je niet veel sport. De massage heeft een ontspannende werking op het lichaam. Voor mensen die klachten hebben door overbelasting, stress of een verkeerde houding kan de massage daarom ook heel goed zijn.

Wellnessmassage

We hebben het steeds drukker en verwachten steeds meer van onszelf. Tijd dus om lichaam en geest te laten ontspannen. Een wellnessmassage zorgt voor ontspanning en is een momentje voor jezelf.

Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door een massage. De massage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Ook als je verder prima in je vel zit kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn. Steeds meer mensen kiezen voor een ontspannende massage.